Oppbevaring

Oppbevaring av bitcoin

Når bør jeg oppbevare i egen wallet?

Hvor stor summen bør være før man oppbevarer bitcoin på egen wallet er veldig individuelt. Du kan enkelt finne svar på spørsmålet ved å spørre deg selv: "Hadde det gått greit å miste alle bitcoinene jeg har på den walleten?"

Det er trygt å ha bitcoin lagret hos oss, men husk det eneste som trengs for å overføre bitcoin ut av kontoen din er tilgang til telefonen din. Du kan gjøre det hakket tryggere ved å skru på tofaktor med kodeapp, men selv da kan mobilen din være et svakt punkt.

Hva gjør jeg om jeg vil oppbevare bitcoin selv?

Til nybegynnere anbefaler vi alltid Casa (opens in a new tab). De hjelper deg med trygg oppbevaring, og har tenkt gjennom mange fallgruver som er vanlig å gjøre om man finner på sin egen protokoll.

Er Wallet Of Satoshi en trygg lommebok?

Wallet of Satoshi er ikke en trygg lommebok for større summer. Den er kun ment for småbeløp, og alt du har der må du være veldig komfortabel med å miste. Selskapet er ikke regulert av finansmyndigheter, og har nylig fjernet appen sin fra App Store i USA på grunn av det. De lager en bra lommebok for lightning, men den er ikke trygg for større beløp.